TOKİ'den Ankara Sincan, Keçiören, Gölbaşı, Yenimahalle'de satılık arsa!

TOKİ'nin arsa satış duyuruları tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. TOKİ 35 ilde 297 arsayı satışa çıkarırken bu iller arasında Ankara'da yer aldı.

TOKİ'den Ankara Sincan, Keçiören, Gölbaşı, Yenimahalle'de satılık arsa!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından açıklanan konut ve arsa satış duyuruları yakından takip edilirken bunlara bir yenisi daha eklendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa çıkartılan yeni arsalar için ihale duyurusu yapıldı. TOKİ'nin toplamda 35 ilde yer alan 297 arsayı açık arttırma yöntemiyle satışa sunacağı açıklandı.

TOKİ'DEN ANKARA'DA SATILIK ARSA İLANI! TOKİ HANGİ İLÇELERDE ARSA SATACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 35 ilde 297 arsayı 30-31 Ekim 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. Alıcılar; konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Muhammen bedeli 13 milyar 291 milyon 500 bin 471 lira olan toplam 2 milyon 825 bin 559 m2 büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Sakarya, Şanlıurfa ve Yalova'da bulunan 297 arsa, açık artırmayla satılacak.

Ankara'da arsa satışı yapılacak ilçeler Gölbaşı, Sincan, Keçiören ve Yenimahalle ilçeleri olarak sıralandı. Arsaların satış fiyatları ise 700 TL olarak duyuruldu. Arsalar açık artırma yöntemiyle satılacak olan arsalarda açık artırma 30-31 Ekim tarihlerinde yapılacak. Saat 10:30'da başlayacak olan ihale Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER