TOKİden Ankara Gölbaşı'na 1027 konutluk yeni proje duyurusu!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yürütülen projeler tüm hızı ile devam ederken ihaleye çıkılacak yeni konut projeleri belli oldu. Ankara Gölbaşı projesi için ihale tarihi belli oldu.

TOKİden Ankara Gölbaşı'na 1027 konutluk yeni proje duyurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler yakından takip edilirken TOKİ yeni ihale takvimini duyurdu. TOKİ'nin yeni ihale takvimi belli olurken yeni konut üretilecek illerden biri de Ankara oldu. Ankara'nın Gölbaşı ilçesine yeni yapılacak TOKİ konutları belli oldu.

TOKİ ANKARA GÖLBAŞI KONUT PROJESİ İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU!

Ankara son dönemde Türkiye'de konut fiyatlarının en çok yükseldiği illerin başında yer alırken ev sahibi olmak isteyen kişiler TOKİ projelerin yakın takip altına almışlardı. Bu projelerden biri daha açıklandı. TOKİ'nin Ankara Gölbaşı ilçesinde yapacağı yeni konut projesi için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Ankara Gölbaşı projesi için yapılan açıklamada "Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gerder Mahallesi, 2. Etap 1027 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihale tarihi 11 Aralık 2024 olarak ilan edildi. Projede ihale işleminin tamamlanmasının ardından inşaat aşamasına geçilecek ve proje belirli bir tamamlanma yüzdesine geçilince satışlar başvuruya açılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER