TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapmaya geliyor! Başkentte kira öder gibi 193 konut sahibini bulacak!!

Ankara'da yapılan TOKİ evlerine yenileri eklenmeye devam ediliyor. Milyonlarca insanın yaşadığı Başkent Ankara'da açılan ihalelere yoğun bir talep gösteriliyor.

TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapmaya geliyor! Başkentte kira öder gibi 193 konut sahibini bulacak!!

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz dönemlerde TOKİ'den yeni bir açıklama gelmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak konut çalışmaları yürüten TOKİ başkentlileri bir kez daha mutlu edecek.

TOKİ ANKARA'DA İNŞAATLARA DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili olarak TOKİ geçtiğimiz günlerde Ankara için önemli bir açıklama daha yapmıştı. Ankara'nın ilçelerinde birer birer yükselen TOKİ evlerine yenilerinin ekleneceği öğrenilmişti. 200'e yakın konut ile çok sayıda vatandaşın uygun ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmasının sağlayacak TOKİ için beklenen gün geldi.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yapılacak olan 193 TOKİ evinin ihalesi yarın gerçekleşecek. 14:30'da yapılacak ihalenin ardından projeyi teslim alan firmalar 500 gün içinde evleri teslim edecek.

TOKİ tarafından Nallıhan'a inşa edilecek olan evlerin hangi mahallelerde inşa edileceği bilgisi de öğrenildi. Yapılan bilgilendirmeye göre Nallıhan'da; Hacıbey Mahallesine 84, Nasuhpaşa Mahallesine 65 ve Atatürk Mahallesine 44 konut inşa edilecek.

Kurum, Ankara'nın ilçelerinde yeni konut projelerinde farklı aşamalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle yeni ilanlardan haberdar olmak için TOKİ'yi takip etmek önem arz ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER