TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapacak! Geri sayım başladı! adres belli oldu

Ev fiyatlarının çok yüksek seviyelere ulaşması vatandaşların maddi olarak kendilerine daha uygun seçenekler aramasına neden oldu. Bu yollar arasında en çok tercih edilen TOKİ kuraları ile ilgili Ankara halkını yanından ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı.

TOKİ Ankaralıları ev sahibi yapacak! Geri sayım başladı! adres belli oldu

TOKİ tarafından yapılan konut kuraları büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ tarafından şehirlerinde yapılacak olan konut çekilişlerini yakından takip ediyor.

Konu ile ilgili Ankara özelinde önemli bir gelişme yaşanacak. TOKİ önümzüdeki günlerde Ankara'da yapılacak tam 113 konut için bir kura çekimi yapacak.

ANKARALILAR HEYECANLA KURA ÇEKİMİNİ BEKLİYOR

Söz konusu olayın duyulmasının hemen ardından Ankara halkı hemen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından detayları paylaşılan konutlar için başvuruda bulunmuştu. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yapılacak olan konutlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre TOKİ geçtiğimiz ay başvurusu sona eren Beypazarı projesi için kura çekimini 26 Haziran 2024 tarihinde yapacak. Kura çekiminde konut sahibi olmaya hak kazanacak vatandaşlar ise çok uygun bir miktarda taksit ile ev sahibi olabilecek.

KİRADAN UYGUN FİYATLARLA EV SAHİBİ OLUNACAK

TOKİ'nin Ankara'nın Beypazarı ilçesi için kura çekimini yapacağı evlerin taksit bedeli 9 bin TL ile 14 bin TL arasında olacak. Ankara'da en düşük kira fiyatlarının 20 bin TL'ye yaklaşması ve ev fiyatlarının el yakması TOKİ evlerinin ne kadar avantajlı olduğunu gözler önüne serdi.

TOKİ'nin yapacağı konut çekilişlerinden haberdar olmak için kurum ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının hesaplarını takip etmek gerekiyor. Başvurudan erkenden haberi olanlar hızlıca başvurup kura gününü beklemeye başlıyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER