TOKİ Ankara'da Etimesgut, Gölbaşı ve Mamak ilçelerinde açık artırmayla arsa satacak

TOKİ arsa satışı için yeni duyuru yayımlarken arsa satılacak iller arasında Ankara'da yer aldı. Mamak, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde yer alan arsalar açık arttırmayla satılacak.

TOKİ Ankara'da Etimesgut, Gölbaşı ve Mamak ilçelerinde açık artırmayla arsa satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından konut ve arsa satışları tüm hızı ile devam ederken yeni arsa satış ihalesi için beklenen duyuru yapıldı. TOKİ'nin yapmış olduğu duyuru ile 32 ilde yer alan toplam 173 arsanın açık artırma yöntemiyle satışa sunulacağı duyuruldu. Arsa satışı yapılan iller arasında Ankara'da yer aldı. Ankara'da Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan arsalar düzenlenen ihalede en yüksek teklif sahibine satılacak!

ANKARA'DA TOKİ ARSA SATIŞ İHALESİ DÜZENLİYOR!

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 173 arsayı satışa, İstanbul’da bulunan bir rekreasyon alanını da kiraya sundu.

Muhammen bedeli 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 lira olan toplam 6 milyon 887 bin 928 metrekare büyüklüğündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin,Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van’da bulunan 173 arsa, açık artırmayla satılacak.

TOKİ Ankara'da Etimesgut, Gölbaşı ve Mamak ilçelerinde açık artırmayla arsa satacak

Ankara'da satışa sunulan arsaların birim metrekare fiyatları 1.250 TL'den başlarken arsa alan kişilere talip etmeleri durumunda yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçenekleri de sunulacak. Satışa çıkacak olan arsalar için müzayede 29 Ağustos 2024 saat 10:30'ta başlayacak. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında düzenlenirken isteyen kişiler ise açık artırmaya Emlak Müzayede internet sitesi üzerinden online olarak katılım sağlayarak teklif verebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER