TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2024

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları isim listesi yayımlandı. Sincan Saraycık TOKİ 1739 konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıklandı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2024

Sincan Saraycık TOKİ evleri kura çekilişi sonuçları isim listesi için beklenen açıklama yapıldı. 1739 daireden oluşan Ankara Sincan TOKİ evleri için başvuru yapan kişiler arasında hak sahiplerini belirlemek için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Ankara'da kira öder gibi ev sahibi olacak şanslı isimler belirlendi.

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK 2+1 VE 3+1 KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2024!

Ankara'da kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri TOKİ tarafından Sincan Saraycık evleri için kura çekilişi yapıldı. Yapılan kura çekiminde "250.000 Sosyal Konut Kampanyası ile satışa sunulan Ankara Sincan Saraycık Mah. 1626 Konut Projesi kapsamında daha önce kura ile belirlenen 1674 Asil ve Yedek hak sahibine yönelik, proje kapsamında inşa ettirilmekte olan 2+1 nitelikli 1137 adet konut ve 3+1 nitelikli 602 adet konut olmak üzere toplam 1739 adet konut için 24 Eylül 2024 tarihinde "konut belirleme kurası" çekilecektir; kura çekilişi İdaremizin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır." denilerek kura çekiminin bugün yapılacağı ifade edilmişti.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2024

TOKİ KURA SONUÇLARI E-DEVLET SORGULAMA EKRANI! TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar için başvuru sahipleri arasında kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişi TOKİ YouTube, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanıyor. Aynı şekilde isteyen kişiler akşam saatlerinden itibaren TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ya da e-Devlet üzerinden kimlik numarası ile sorgulama yapılabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER