TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğünden hububat alımı

TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğü bu yıl 33 bin ton hububat alımı gerçekleştirdi. Konuyla ilgili olarak TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğünden açıklama geldi.

TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğünden hububat alımı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hasat sezonunun açılmasıyla başlatılan hububat alımları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 13 milyon ton hububat alımı gerçekleştiren Toprak Mahsulleri Ofisi'nde alım kampanyası devam ediyor.

Çiftçiler için en uygun lokasyonlarda belirlenen alım noktalarında randevu sistemi ile devam eden hububat alımları, çiftçinin de yüzünü güldürürken TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğü 33 bin ton hububat alımında bulundu.

TMO BEYPAZARI AJANS MÜDÜRLÜĞÜNDEN 33 BİN TON HUBUBAT ALIMI

TMO depoları ve lisanslı depolarla birlikte sezon başından beri aralıksız devam eden alım kampanyası, çiftçileri düşük fiyat vererek mahsul toplamaya çalışan tüccarlardan da koruyor. Tüccarlar tarafından 7 bin ile 8 bin TL aralığında verilen ton fiyatı, TMO'da sezon başında 9 bin 250 lira olarak belirlendi.

Toprak Mahsulleri Ofisi Beypazarı Ajans Müdürlüğü bu yıl 33 bin ton hububat alımında bulundu. TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede hububat alımları için geçici süreyle Antakya TMO Müdürü Ahmet Özdemir görevlendirildi. Bu yıl çiftçilerden 33 bin ton hububat alımı yapıldı. Alımdan itibaren çiftçilerin hububat parası 20 gün içerisinde banka hesaplarına yatıyor. Ayrıca alımların, çiftçilerin satış talebi olduğu sürece açık olacağı belirtildi.

SONRAKİ HABER