TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişi ziyaret etti?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da kapılarını açtı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda açılışını gerçekleştiren TEKNOFEST'in heyecanı 3 Eylül tarihinde son bulurken alanı ziyaret eden kişi sayısı merak edildi.

TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişi ziyaret etti?

TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişi ziyaret etti? - Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Ankara'da teknoloji meraklılarını ağırladı. İlki 2018 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST'in bu yıl yurt içinde 7'ncisi, toplamda ise 8'incisi Ankara'da gerçekleşti.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Başkent Ankara'da olan TEKNOFEST, 3 Eylül tarihine kadar Ankara Etimesgut Havalimanı'nda meraklılarını ağırladı. TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye'nin milli teknoloji ekosisteminde kritik rol oynayan bakanlıkların, başkanlıkların, kamu ve özel sektör kuruluşlarının, akademik kurumların ve medya şirketlerinin de aralarında bulunduğu 125 kurumla gerçekleştirildi.

teknofest-ankarayi-kac-kisi-ziyaret-etti.jpeg

TEKNOFEST ANKARA COŞKUSU SONA ERDİ

"Milli Teknoloji Hamlesi" vizyonuyla hazırlanan TEKNOFEST Ankara ayağında binlerce etkinlik gerçekleşti. Türk Yıldızları, Solo Türk, HÜRKUŞ, GÖKBEY, AKSUNGUR, Bayraktar TB2, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, Akıncı, Atak Helikopteri ve Anka TEKNOFEST semalarında gösteri yaptı. Bu gösteriler Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Söz konusu etkinlikte vatandaşların yoğun ilgisi ziyaret tarihinin son dakikasına kadar devam etti. 3 Eylül Pazar günü saat 19.00 itibariyle sona eren TEKNOFEST Ankara'yı kaç kişinin ziyaret ettiği de büyük merak konusu oldu.

teknofest-ankarayi-kac-kisi-ziyaret-etti.jpg

TEKNOFEST ANKARA'YI KAÇ KİŞİ ZİYARET ETTİ?

Başkent Ankara'da ilk kez gerçekleştirilen ve 5 gün süren dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde Etimesgut Havaalanı'nda 30 Ağustos - 3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi.

TEKNOFEST yönetiminden yapılan açıklamaya göre dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'i 943 bin kişi ziyaret etti. 2023 yılının son TEKNOFEST etkinliği ise 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında İzmir'de yapılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER