Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Ankara Ayaş'a ziyaret

Türkiye'nin ekonomisini ve sosyal hayatını ayakta tutan hayvancılık konusunda devlet kurumlarının desteği sürüyor. Bu konuda güncel olarak plan ve programlarına devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı binlerce insana işlerinde süreklilik sağlaması adına yardımlarda bulunuyor.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Ankara Ayaş'a ziyaret

Kırsal kesimin çalışmalarına devam etmesi bölge ve ülke ekonomisine önemli bir katkı anlamına geliyor. Bu konuda en yetkili kurum olan Tarım ve Orman Bakanlığı ülkenin dört bir yanındaki çiftçi ve hayvancılara fayda sağlayacak yatırımlarda bulunuyor.

BAKAN YUMAKLI'DAN YENİ SİSTEMİ SÖZLERİ

Konu ile ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı Ankara'nın Ayaş ilçesinde bakanlığın desteklerinden yararlanılarak açılan bir hayvancılık işletmesine gerçekleştirdiği ziyarette yeni çalışmalarından bahsetti.

Bakan İbrahim Yumaklı "Verimli üretim yapan gençlerin ve kadınların üç yıl boyunca hangi destekleri alacakları konusunda hiçbir tereddüt yaşamayacakları bir sistemi hayata geçiriyoruz" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Ankara Ayaş'a ziyaret

Tarımsal üretim konusunda Türkiye'nin bulunduğu konumdan daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "Hem kendi ihtiyaçlarımız için üretim yapalım, hem de etrafımızdaki en yakın ülkelerden başlamak üzere ihracat yapabilir hale gelelim. Bunun da tek yolu elbette verimli ve kaliteli üretimden geçiyor" denilerek yapılması gerekenlerden bahsetti.

YENİ DOĞAN HAYVANA KÜPELEME

Beraberindeki isimler ile birlikte ziyaret ettiği Ayaş'taki işletmeden bilgiler alan Bakan Yumaklı bizzat kendi küpeleme yaptı. Yapılan ziyaretin ardından Bakan Yumaklı beraberindeki heyetle Ayaş'tan ayrıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER