Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programda şarkıcı Tan Taşçı'nın Ankaralılarla buluşacağı açıklanırken konser takvimi merak edildi.

Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yeni proje ve etkinliklere imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümüne özel konser düzenleyeceğini açıkladı.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci Yıl Dönümü'nde şarkıcı Tan Taşçı'nın konser vereceği bildirildi. Ankara'daki konser takvimine göre şarkıcı Tan Taşçı konseri ile yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde ABB'nin açıklamalarının ardından Ankaralılar da ''Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

30 AĞUSTOS'TA ANKARA'DA TAN TAŞÇI RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Tan Taşçı konseri düzenleneceği kaydedildi.

Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk da davet edildi. Ayrıca etkinlik alanına ulaşım ring seferleri ile sağlanabilecek.

SONRAKİ HABER