Son Dakika! Yıldırım düşmesi nedeniyle Ankara'nın batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşanıyor

Ankara'da akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağış hayatı felç etti. Pek çok yerde şiddetli yıldırım ve gök gürültüsü yaşanırken Ankara'nın batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Ankara'nın batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşandı

Ankara genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Son 2 gündür yaşanan aşırı sıcakların ardından bir anda bastıran yağış şiddetini arttırırken gök yüzünde adeta yıldırımlar geceyi aydınlattı.

Son derece şiddetli bir fırtına yaşanırken peş peşe çakan yıldırımlar Ankaralılarda büyük panik ve endişe yaşanmasına neden olurken, fırtına nedeniyle Ankara'nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşandığı açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Ankara'nın batı bölgesinde elektrik kesintisi yaşandığı duyuruldu.

ANKARA'DA SON DAKİKA GÖK GÜRÜLTÜLÜ ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyurusunda "Yıldırım düşmesi nedeniyle Ankara'nın batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Yağışın olumsuz etkilerine karşı ekiplerimiz teyakkuz halindedir.

Son Dakika! Yıldırım düşmesi nedeniyle Ankara'nın batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşanıyor

Bizlere Başkent 153 hattımızdan ulaşabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Vatandaşlar yaşanan şiddetli yağış nedeniyle büyük panik ve korku yaşarken, oluşan sorunlar nedeniyle 153 hattına ihbar yapılabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER