Şırnak'ta görev yapan polislere Ankaralı öğrencilerden mektup

Kahraman polislerimizi mutlu etmek ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümü kutlamak amacıyla Ankaralı öğrenciler mektup yazdılar. Yazılan mektuplar, Şırnak,'ta görev yapan polislere gönderildi.

Şırnak'ta görev yapan polislere Ankaralı öğrencilerden mektup

Geleceğe Işık Saçan Şırnak Kadın Derneği ve Ankara'nın Altındağ Şehit Onur Doğan İlkokulu bünyesinde güzel bir olay yaşandı. İki kurum arasında gerçekleştirilen iş birliği sayesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümünde Ankaralı öğrenciler Şırnak'ta vatani görevlerini yerine getiren kahraman Türk polislerine mektup yazdılar.

KUTLAMA İÇİN MEKTUP YOLLADILAR

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Altındağ Şehit Onur Doğan İlkokulu öğrencilerinin kaleme aldığı 180 mektup, Şırnak'ta görevli polislere gönderildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dernek Başkanı ve İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümünü kutlamak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Minik öğrencilerin polis ağabey ve ablalarına yazdıkları şiir ile mektupları kargoya verdiklerini bildiren Atan, "Böyle anlamlı bir çalışmada yer almak bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Varlıklarıyla güven duyduğumuz kahraman kolluk kuvvetlerimiz var olsun. Türk Polis Teşkilatımızın 180. yılını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Özlem Erdoğan da polislerin verdiği güvenle eğitimlerini gönül rahatlığıyla yaptıklarını belirterek, "Güvenliğin olmadığı bir yerde eğitim sağlıklı şekilde sürdürülemez. Bu nedenle güvenlik güçlerimizin varlığı, fedakarlığı, sadece bir güvenlik unsuru olmanın çok ötesindedir. Bizlere huzur dolu bir gelecek inşa etme fırsatı sunmaktadır." görüşünü paylaştı.

Mektubu olan polisler ise bir hayli mutlu oldular. Bu özel günde kendilerini unutmayan öğrenci kardeşlerine çokça teşekkür ettiklerini ilettiler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER