Sincanlılar cevapladı! Murat Ercan'dan memnun musunuz?

Ankaralılar yaşadıkları ilçenin belediye başkanından memnun mu? Yerel seçimler yaklaşırken mevcut belediye başkanlarıyla ilgili vatandaşların düşünceleri de merak ediliyor. Haber Ankara'nın yerel seçim çalışmalarında mevcut belediye başkanlarıyla ilgili sokak röportajlarının 2'nci durağı Sincan oldu. Sincanlı vatandaşlar, Başkan Murat Ercan hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Ankara'nın dört bir yanını yerel seçim heyecanı sararken, başkentlilerin hangi adayları tercih edeceği de merak konusu oluyor.

Haber Ankara, Ankara'nın ilçelerinde, vatandaşlarla mevcut belediye başkanlarına yönelik memnuniyet röportajları yapıyor ve başkentin nabzını tutuyor. Bu kapsamda Haber Ankara ekibinin 2'nci durağı Sincan ilçesi oldu.

Sincanlılara, ‘Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan memnun musunuz?' sorusunu soran Haber Ankara ekibi, ilçe sakinlerinden çeşitli yanıtlar aldı. İşte, Sincanlıların cevapları…

HABER ANKARA SORDU, SİNCANLILAR CEVAPLADI

Haber Ankara mikrofonuna Başkan Ercan ile ilgili düşüncelerini açıklayan ilçe sakinlerinin bir kısmı memnuniyetlerin dile getirirken bir diğer kısmı ise bazı eleştirilerde bulundu.

Sincanlılar cevapladı! Murat Ercan'dan memnun musunuz?

Bir vatandaş, Başkan Ercan'dan oldukça memnun olduklarını ve ilçe için yapılan projeler ile Sincan'ın geliştiğini ifade etti. İlçeye yapılan Millet Kıraathaneleri, Hanımlar Konakları ile vatandaşların keyifli sosyal aktivitelerde bulunduğu alanların oluşturulduğunu söyleyen vatandaş, Murat Ercan'a teşekkür etti.

Sincanlılar cevapladı! Murat Ercan'dan memnun musunuz? - Resim : 2

Murat Ercan'a eleştirilerde bulunan bir vatandaş ise, Başkan Ercan'ın halkla daha fazla iletişim halinde olması gerektiğini belirterek, bunun yeteri kadar olmadığını dile getirdi.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Yaren ALOĞLU- Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)