Sincan'da yangın! Vatandaşlar işte böyle müdahalede bulundu!

Ankara Sincan'da bulunan bir mağazada yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar ise pet şişeyle yangına müdahalede bulundu.

Sincan'da yangın! Vatandaşlar işte böyle müdahalede bulundu!

Ankara Sincan'da bulunan bir mağazada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir mağazada yangın çıktı. O sırada mağazanın yakınında bulunan vatandaşlar ise yangına pet şişeyle müdahale etti. Sincan ilçesindeki mağazada çıkan yangın nedeniyle vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.

Sincan'da bir mağazada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın çıktığını gören vatandaşlar ise ellerinden geleni yaptı ve yangına müdahalede bulundu. Kendi yöntemleriyle gittikçe büyüyen yangını engellemeye çalışan vatandaşlar, pet şişeyle yangını söndürmeye çalıştı.

YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN YA DA YARALANAN OLMADI

Edinilen bilgiye göre, Sincan ilçesinde bir mağazada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına çevredeki vatandaşlar kendi imkanlarıyla müdahale etti. Daha sonra olay yerine ekipler gelerek yangını söndürdü. Çevredeki vatandaşların pet şişelerdeki sularla yangını söndürmeye çalıştığı anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, mağazada maddi hasar oluştu. Yaşanan olayda hayatını kaybeden kimsenin olmaması ise sevindirdi. Ekipler, olayla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER