Sincan'da sanayi bölgesinde yangın!

Sincan'da sanayi bölgesindeki bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Sincan'da sanayi bölgesinde yangın!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine giden ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında hayatını kaybeden veya yaralanan olmaması ise sevindirdi.

Sincan'da sanayi bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Ekipler, yangına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Öğrenilen bilgilere göre Sincan Sanayi Sitesi’nde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gökyüzüne doğru alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar da büyük endişe yaşadı. Yangın çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İhbar üzerine ekipler hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. Yangını söndürmek için çalışmalara başlayan ekip, yangını kontrol altına aldı. İş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, ekipler tarafından söndürüldü.

Bilinmeyen nedenle çıkan yangında iş yerinin yandığını gören kişi ise gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı. Yaşanan olayda hayatını kaybeden ya da yaralanan kimsenin olmaması ise sevindirdi. Ekipler, olaya ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER