Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi

Ankara'nın Sincan ilçesinde, açılışa özel bir çok üründe indirim yapan bir mağazanın önünde izdiham yaşandı. Soğuk havaya rağmen gecenin ilk saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşların, mağazanın açılış saati gecikince tansiyonu yükseldi!

Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi

Başkent Ankara'da, açılışına özel indirimli ürünler satan bir mağazada yaşanan izdiham kameralara yansıdı. Vatandaşların o halleri, görenlere yok artık dedirtti.

Olay, Sincan ilçesinde meydana geldi. İlçede açılışını gerçekleştiren bir mağaza, altın, telefon ve elektronik ev aletlerinde indirime gitti. İndirim haberini duyan vatandaşlar, gecenin ilk saatlerinden itibaren mazağa önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

SOĞUK HAVADA SAATLERCE BEKLEDİR

Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi

Sıraya giren vatandaşlar, soğuk havada saatlerce battaniyeleriyle beklediler. Ancak sabah olduğunda mağaza, vaat edilen saatte açılmadı. Bunun üzerine gerginlik yaşanırken, kepenklerin açılmasıyla ise vatandaşlar arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Özellikle altın almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar arasında sıra yaşanan sıra kavgası kameralara yansıdı.

‘’2 BİN KİŞİ VAR İÇERİDE''

Gecenin ilk saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya giren Emre Bayat, gece 4 civarında geldiğini ve şu an içeride 2 bin kişinin olduğunu söyledi.

Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi - Resim : 2

Battaniyesiyle sıraya giren bir vatandaş ise, sabahın 5'inde mağazanın önüne geldiğini ve çeyrek altının ucuz olduğunu duymaları üzerine mağazaya geldiklerini ifade ederek, ‘’Battaniye olmasa donacaktım? Gelmesek içimiz el vermedi.” dedi.

Mağazada yaşanan izdiham kameralara an be an yansırken, vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER