Şehit Şeyda Yılmaz anısına İzmir'den yola çıkan bisiklet sporcusu Polatlı’da

İstanbul’da görev yaptığı sırada vurularak şehit düşen Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın anısına İzmir’den yola çıkan bisiklet sporcusu Orhan Kotluk Sivas’a doğru pedal çevirirken, Polatlı’da durdu.

Şehit Şeyda Yılmaz anısına İzmir'den yola çıkan bisiklet sporcusu Polatlı’da

2005 yılından bu yana şehitlerimiz için pedal çeviren Kotluk şimdi de Şehit Şeyda Yılmaz için Türk bayrağını Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etmek üzere yola çıktığını söyledi.

İzmir’den yola çıkıp Sivas’a doğru yol alan bisiklet sporcusu Kotluk şu anda Polatlı’da. Ömrünün yettiği süre boyunca bu tür faaliyetlere devam edeceğini ifade eden Kotluk, bu yolda kendisini destekleyen tüm yetkililere de teşekkür etti.

POLATLI'YA ULAŞTI

Şehit Şeyda Yılmaz anısına İzmir'den Sivas'a pedal çeviren Orhan Kotluk, Ankara'nın Polatlı ilçesine ulaştı. Kotluk, gazetecilere, 2005'ten itibaren vatana canlarını feda eden şehitler için pedal çevirdiğini belirtti.

SİVAS İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİYOR

İstanbul'da görev yaparken şehit düşen Şeyda Yılmaz anısına İzmir'den taşıdığı şanlı Türk bayrağını Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne götürmek üzere bisiklet yolculuğuna başladığını anlatan Kotluk, "Ömrüm sağ oldukça bu faaliyetleri yapmaya devam edeceğim. Bu faaliyeti, şehitlerimizi unutturmamak, kahramanlarımızı yeni nesillere aktarabilmek adına mesaj vermek için yapıyorum" dedi.

PEDAL ÇEVİRMEYE DEVAM EDECEK

Kotluk Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne Türk bayrağını teslim etmek için pedal çevirmeye devam edecek. İzmir’den yola çıkan başarılı bisiklet sporcusu bu yolda kendisini destekleyenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER