Resul Dindar Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz konserler programlarını başladığını duyurmuştu. Merve Özbey ile başlayan konser programının Resul Dindar ile devam edeceği açıklanırken konsere dair detaylar merak edildi.

Resul Dindar Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Resul Dindar Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), pek çok yeni proje ve etkinliği Ankaralılara sunuyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yıl da devam ederken konser programını da haftalık olarak açıklıyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının açılışı şarkıcı Merve Özbey ile yapıldı. Merve Özbey Ankara konserinin ardından KÖFN ve İkilem konseri ile devam eden yaz konserleri programının bu hafta Resul Dindar ile süreceği bildirildi. Resul Dindar konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Resul Dindar konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA RESUL DİNDAR RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 5 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Resul Dindar konseri düzenleneceği kaydedildi. Altınpark'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

resul-dindar.jpg

ALTINPARK NEREDE?

Altınpark, Ankara'nın Altındağ ilçesinin Aydınlıkevler mahallesinde bulunan Ankara'nın en büyük rekreasyon alanlarından biridir.

Ankara Yaz Konserlerinde ilerleyen takvime ilişkin bir bilgi ise henüz paylaşılmadı. Konserler haftalık olarak duyurulmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER