Ramazan Şimşek mi Yakup Odabaşı mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket

Yerel seçim heyecanı Ankara'nın dört bir yanını sararken, partilerin ilçe belediye başkan adayları arasındaki mücadele de devam ediyor. Bu kapsamda Haber Ankara'nın ilçe belediye başkanlarına yönelik sokak anketlerinin ikincisi Gölbaşı ilçesinde gerçekleşti. Gölbaşılılar, 'Ramazan Şimşek' ve 'Yakup Odabaşı' arasında tercihlerini açıkladı. İşte, ilçe sakinlerinin yanıtları...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Ankara'da da partilerin ilçe belediye başkan adayları netleşmeye başladı. Gölbaşı ilçesinde belediye başkan adayları Cumhur İttifakı'ndan Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Ramazan Şimşek iken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Yakup Odabaşı oldu.

Haber Ankara, Ankara'yı ilçe ilçe, cadde cadde gezerek sokağın nabzını tutmaya ve seçim anketlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Haber Ankara ekibi, Gölbaşı ilçesinde vatandaşlara ‘Ramazan Şimşek mi, Yakup Odabaşı mı?’' diye sordu.

Gölbaşı için iki adayın da MHP kökenli olması daha önce gündeme gelmişti. Gölbaşılılar da sokak röportajında bu konuya değinerek tercihlerini partilerden ziyade kişiler özelinde yapacaklarını belirtti. Özellikle Odabaşı'nın adaylığı, daha önceden de Gölbaşı Belediye Başkanlığı yapması sebebiyle ilçe sakinleri arasında öne çıktı. Peki, Gölbaşılılar Haber Ankara ekibine hangi yanıtları verdi? İşte detaylar…

ÇEKİŞMELİ MÜCADELE FARKLA BİTTİ

İlçe sakinleri, Haber Ankara mikrofonuna Gölbaşı Belediye Başkan adaylarından Ramazan Şimşek'i mi yoksa Yakup Odabaş'ı mı tercih edeceklerini açıkladı. Vatandaşların yanıtları çekişmeli mücadeleyi ortaya koydu.

Ramazan Şimşek mi Yakup Odabaşı mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket

61 vatandaşın tercihini açıkladığı ankette, 37 ilçe sakini Ramazan Şimşek'i tercih ederken, 24 vatandaş ise belediye başkan adayını Yakup Odabaş olarak belirtti.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU- Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)