Pursaklar'da vatandaşa sorduk! Ertuğrul Çetin'den memnun musunuz?

Haber Ankara, başkenti ilçe ilçe, cadde cadde geziyor ve yerel seçim çalışmalarında sokağın nabzını tutuyor. Bu kapsamda Haber Ankara ekibinin belediye başkanlarından memnuniyeti yokladığı sokak röportajlarından ilki Pursaklar'da gerçekleşti. İşte, Pursaklarlıların cevabı...

Ankara'da, yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye bakanı adaylarının seçim çalışmaları da sürerken, Haber Ankara başkenti ilçe ilçe, cadde cadde geziyor.

Başkentte yerel seçimlere yönelik yapılan sokak röportajlarına yeni bir soluk geldi. Haber Ankara, bu kez de vatandaşlara mevcut belediye başkanlarından memnun musunuz diyor soruyor.

Bu kapsamda Haber Ankara ekibinin ilk durağı Pursaklar ilçesi oldu. Pursaklarlılar Haber Ankara mikrofonunu uzatan ekip, ‘Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’den memnun musunuz?' diye sordu.

‘’HER HİZMETİNDEN MEMNUNUM''

Haber Ankara'ya konuşan ilçe sakinleri, mevcut başkan Ertuğrul Çetin'den memnun olduklarını ifade etti. İlçe sakinleri özellikle parklar, yollar, sosyal etkinliklerden bahsederken, Pursaklar'da belediye tarafından yapılan yeni çalışmaların ilçeyi çok olumlu etkilediğini dile getirdi.

Pursaklarlılar, özellikle çocuklar için yapılan parklar ve oyun alanlarının hem güvenli, hem de çocukların ilgisini çekecek oyuncaklar ile doyasıya eğlenceli vakit geçirmelerine olanak sağladığını söyleyerek, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkür etti.

Öte yandan bazı vatandaşlar ise, ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların zor durumda olduklarını ve bu nedenle belediyenin harcamalarında daha dikkatli olması konusunda eleştirilerde bulundu.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU- Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)