Pursaklar'da 4 kişilik grup, kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı

Ankara Pursaklar'da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı.

Pursaklar'da 4 kişilik grup, kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı

Başkentte korku dolu anlar yaşandı. Ankara Pursaklar'da küfür olayı yüzünden 26 yaşındaki bir gencin evi kurşunlandı. Polis ekipleri olayla ilgili ayrıntılı çalışma başlattı.

Ankara'da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran 26 yaşındaki adamın evine taşlı ve silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay, Pursaklar'da meydana geldi. Şehit Salim Akgül Caddesi üzerinden geçen düğün konvoyundaki kişiler markete girmek için durdu. Bu sırada konvoydakilerin küfürlü konuşmasından rahatsız olan 26 yaşındaki B.Ö., evinin balkonundan uyarıda bulundu. Uyarı üzerine B.Ö. ile konvoydaki 4 kişi arasında tartışma çıktı. Saldırganlar, tartışmanın alevlenmesi üzerine B.Ö.'nün birinci kattaki evinin camlarını taşla kırdı. Bununla da yetinmeyen saldırganlar eve tabancayla iki kez ateş etti, kurşunlar, evin balkonuna ve camlarına isabet etti.

"DİREKT EVİ TAŞLAMAYA BAŞLADILAR"

Olayla ilgili konuşan B.Ö., ”Evdeyken aşağıdan sesler duydum. 5-6 dakika müdahale olmadım. Ağıza alınmayacak hakaretlerden sonra cama çıkıp uyardık. ‘Sen niye camdan çıkıp müdahil oluyorsun' dediler. Direkt evi taşlamaya başladılar. Damat olduğunu öğrendiğimiz şahıs silahla eve sıkmış. Kurşun benim istirahat ettiğim yattığım odamın camının isabet etti. İfademizi verdik, şikayetçi olduk. Bundan sonraki süreci takip edeceğiz. Bizi tehdit ettiler. Küfürler ve hakaretler söz konusu. Böyle magandalardan herkes korkar” diye konuştu.

Yaşanan olayda kimsenin yaralanmaması ise büyük bir şans oldu. Polisler, bölgeden ayrılan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER