Bugün meydana gelen kazada su yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kamyon 3 araca daha çarptı. Öte yandan kazada araç sürücülerinin yara almadığı öğrenildi.
Meydana gelen kazada 4 araç maddi hasar alırken, olay yerine gelen ekipler, kamyondan devrilen su şişelerini topladı. Su yüklü kamyonun sürücüsü yaptığı açıklamasında aracın yüklü olduğu için frenin tutmadığını söyledi.
KAMYON SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Ankara'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ankara Çevreyolu, Pursaklar istikametinde seyreden İ.D. idaresindeki su yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.
Kamyon, O.H. yönetimindeki taksi, S.S. idaresindeki kamyonet ve Ü.Ö.’nün sürücülüğünü yaptığı minibüse çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmazken, 4 araçta hasar oluştu.
KAZADA ŞANS ESERİ KİMSE YARA ALMADI
Kamyondan yola savrulan su şişeleri, Karayolları ve trafik ekiplerince toplandı. Su yüklü kamyonun sürücüsü İbrahim D, "Aracım yüklü olduğu için frenim tutmadı. Öndeki araçlara çarpmamak için manevra yapınca sürdüğüm araç devrildi." dedi. Taksi sürücüsü O. H. ise aracındaki yolcunun kazadan şans eseri yara almadan kurtulduğunu ifade etti.
Meydana gelen kazada su yüklü kamyonun yükünün ağır olduğu ve bu sebeple aracın öndeki araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada yaşandığı öğrenildi. Kontrolün kaybedildiği araç devrildi ve 3 araca daha çarptı. 4 aracın karıştığı kazada şans eseri kimse yara almadı.