Polatlı’da halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren zanlı tutuklandı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 29 Eylül’de çıkan halı çırpma kavgasında komşusunu öldürdüğü ve eşini de yaraladığı öne sürülen H.K ve eşi M.K’nın emniyetteki işlemleri sona erdi.

Polatlı’da halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren zanlı tutuklandı

Aktarılan habere göre Polatlı Adliyesi’ne getirilen karı koca sorgulama sonrasında tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

H.K’nın ilk ifadesinde kendisini korumak için bıçağı kullandığını ve öldürme amacının olmadığını söyledi. H.K. sevk edildiği adliyede kasten öldürme ve yaralama suçundan tutuklanırken, eşi M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 29 Eylül'de halı çırpma kavgasında komşusu Hazal Delal Gencer'i (33) öldürdüğü ve kocası Vedat Gencer'i yaraladığı ileri sürülen H.K. (45) ve eşi M.K.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

ADLİYE ÖNÜNDE SALDIRDILAR

Yoğun güvenlik önlemleri altında Polatlı Adliyesi'ne getirilen H.K. ve karısı M.K., savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. H.K. ilk ifadesinde kendisini korumak amaçlı bıçağı kullandığını ve kimseyi öldürmek amacıyla hareket etmediğini, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. H.K., sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe kasten öldürme ve yaralama suçlarından tutuklandı. M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Öte yandan, adliyede ölen kadının yakınları cinayet şüphelisi karı kocaya saldırdı. Polislerin müdahalesiyle olay büyümeden sonlandırıldı.

Polatlı’da halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren zanlı tutuklandı

GENÇ KADIN BUGÜN DEFNEDİLDİ

Öte yandan komşu cinayetinde hayatını kaybeden Hazal Delal Gencer’in öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedildi. 33 yaşındaki genç kadının 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER