Polatlı'da "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleştirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ankara’nın Polatlı ilçesinde "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" etkinliği yapıldı.

Polatlı'da "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleştirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Ankara’da kutlamalar farklı farklı etkinlikler ile başladı. Bu çerçevede Polatlı ilçesinde "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak’ın yönetiminde gerçekleştirilen yürüyüşe vatandaşlar ellerine aldıkları Türk bayrakları ile katılım göstererek oldukça güzel görüntülerin ortaya çıkmasını sağladılar.

Cumhuriyet’in ilanının 101. yılı kutlamaları Polatlı’da oldukça coşkulu bir şekilde başladı. Gerçekleştirilen yürüyüşte Cumhuriyet’in önemine dikkat çeken mesajlar verildi. TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında şehit olanlar da bu yürüyüşte unutulmadı.

Polatlı'da "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleştirildi

MİLLİ BİRLİK MESAJI

Fatih Mahallesi Dede Korkut Mahalle Konağı önünden başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, burada yaptığı konuşmada, milli birlik ve beraberliğin önemini vurguladı, terörü lanetledi.

Kaymakam Bulacak, "Bizler bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece hiçbir örgüt, hiçbir şer güç bu ülkeye, bu topraklara zarar veremeyecektir. Yaşasın Cumhuriyet." dedi.

Polatlı'da "Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleştirildi - Resim : 2

Kaymakam Bulacak, Cumhuriyetin banisi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bugüne kadar bu toprakları vatan kılan bütün şehitleri ve Ankara TUSAŞ saldırısında canlarını veren bütün şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Yürüyüşe, Kaymakam Murat Bulacak ile Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Garnizon Komutan Vekili Füze Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yalbır, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Polatlı Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, Belediye Meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dağıldı.

Polatlı’da yarın gün boyu farklı etkinlikler ile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak. Bu özel bayram tüm yurtta büyük bir gurur ile kutlanacak. Vatandaşların katılım gösterecekleri bu etkinlikler coşku ile tamamlanacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER