Park Ankara nerede, toplu taşıma ve özel araçla nasıl gidilir?

Ankara'ya yeni projeler kazandırılmaya devam ediyor. Belediyenin yenilediği ve rekreasyon çalışmalarını tamamladığı Hacıkadın Kent Ormanı, Park Ankara adıyla hizmete açılırken vatandaşlar da toplu taşıma ve özel araçla nasıl gideceklerini merak etti

Park Ankara nerede, toplu taşıma ve özel araçla nasıl gidilir?

Park Ankara nerede, toplu taşıma ve özel araçla nasıl gidilir? - Başkent Ankara'ya yeni bir nefes aldıracak Park Ankara projesinin sona erdiği ve ziyarete açıldığı bildirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından rekreasyonu tamamlanarak hizmete açılan Park Ankara hakkında merak edilenler de arttı.

ABB'nin 1500 dönüm alana sahip Hacıkadın Kent Ormanı’nı yenileyerek “Park Ankara” adıyla hizmete açması sonrası vatandaşlar, ''Park Ankara nerede, Park Ankara'ya nasıl gidilir?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Haber Ankara okurları için Park Ankara hakkında merak edilenleri derledik.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ekran-goruntusu-2023-08-04-141825.png

ANKARA'NIN KEÇİÖREN İLÇESİ SOSYALLİĞİN YENİ ADRESİ OLACAK

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 1 milyon 480 bin metrekare bir alana sahip olan ve ABB tarafından 25 yıllığına kiralanan “Hacıkadın Kent Ormanı”nın yenileme çalışmaları tamamlandı.

ekran-goruntusu-2023-08-04-141836.png

Rekreasyon çalışmalarının tamamlandığı alan “Park Ankara” adıyla Başkentlileri ağırlamaya başlarken günübirlik aktivitelerden düğün salonlarına, barbekülü bungalovlardan çadır ve karavan kampına çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacağı açıklandı. 1500 dönüm alan üzerine kurulan olan Park Ankara'ya 3 farklı giriş olduğu açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-08-04-141812.png

3 farklı giriş kapısı ise;

  • Kuzey Ankara girişi,
  • Bağlum girişi,
  • Pursaklar girişi olarak açıklandı.

Öte yandan Bağlum girişinden de araçla ulaşım sağlanabiliyor.

PARK ANKARA NEREDE?

Hacıkadın Kent Ormanı, yeni adıyla Park Ankara'nın tam adresi Şenyuva, Defne Caddesi No:37, 06300 Keçiören/Ankara olarak açıklanırken özel araçla kolaylıkla ulaşım sağlanabilen alana toplu ulaşım araçlarıyla da gidilebiliyor.

PARK ANKARA'YA TOPLU TAŞIMAYLA NASIL GİDİLİR?

Keçiören ilçe sınırlarındaki en çok ziyaret edilen yerlerden Hacıkadın adresine toplu taşıma ile;

EGO Otobüsü ile 482-7 ve 483

ekran-goruntusu-2023-08-04-140959.png

ekran-goruntusu-2023-08-04-141612.png

Metro ile M4 hattında Dutluk ve Şehitlik duraklarında inerek kalan yolu da ürümeniz halinde ulaşım sağlanabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER