Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden scooter sürücüsü toprağa verildi

Ankara’da otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybeden elektrikli scooter sürücüsü bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden scooter sürücüsü toprağa verildi

16 Eylül tarihinde meydana gelen olayda elektrikli scooter sürücüsü Yenimahalle civarında ilerlerken araç çarpmıştı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan 24 yaşındaki genç olay yerinde vefat etmişti.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDILAR

Hayatını kaybeden gencin cenazesi bugün Sincan Cimşit Mezarlığı’na defnedilirken, acılı ailesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

OLAY YERİNDE VEFAT ETMİŞTİ

Yenimahalle ilçesi Hipodrom Caddesi'nde 16 Eylül tarihinde yolun karşısına elektrikli scooter ile geçmeye çalışan M.A. (24) ve S.A (23) Yenimahalle istikametinde ilerleyen araç çarpmıştı. Çarpmanın ardından M.A. olay yerinde hayatını kaybederken S.A. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden scooter sürücüsü toprağa verildi

TOPRAĞA VERİLDİ

Meydana gelen kazanın ardından hayatını kaybeden M.A. için Sincan Cimşit Mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenazeye gencin ailesi ve yakınları katıldı. Gencin yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken acılı annesi ise gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından gencin naaşı Sincan Cimşit Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaza dün sabah saatlerinde Yenimahalle Hipodrom Caddesi’nde meydana gelmişti. Ekipler kazaya ilişkin inceleme başlatırken, bölgede sürücülerin sürekli hızlı gittiği ifade edilmişti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER