Öğretmen Akademileri Açılış Töreni, Ankara'da yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Öğretmen Akademileri Açılış Töreni, Ankara'da düzenlendi. Düzenlenen törene yüksek katılım dikkat çekerken Biyografi Akademisi müjdesi verildi.

Öğretmen Akademileri Açılış Töreni, Ankara'da yapıldı

Ankara pek çok etkinlik ve toplantı düzenlenmeye devam ederken bunlardan birini de Milli Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Öğretmen Akademileri Açılış Töreni yoğun ilgi gördü. Tören Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirildi.

ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM!

Müdürlüğümüz Ar-Ge Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ankara Öğretmen Akademileri' 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri Açılış Töreni yapıldı.

Ulucanlar Cezaevi Müzesinde yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK; Akademi danışmanı Prof. Dr. Güray KIRPIK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve akademilerin katılımcı öğretmenleri ile bir araya geldi. İl Müdürümüz Sayın KOÇAK; açılışı yapılan Edebiyat, Müzik, Şehir ve Kültür Akademilerinin yanı sıra hazırlıkları başlatılan Biyografi Akademisinin müjdesini de verdi.

Öğretmen akademileri açılış töreni yapılan konuşmaların ardından sona ererken tören sonunda özel fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Bir sonraki toplantı için planlamalar yapılırken akademilerin çalışmaları üyeler tarafından yakından takip edilmeye devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER