Nallıhan'da mola! Bisikletle ülkeleri geziyorlar!

Ukraynalı baba ve oğlu bisikletleriyle ülkeleri geziyor. Baba ve oğul bisiklet turu sırasında Ankara'nın Nallıhan ilçesinde mola verdi.

Nallıhan'da mola! Bisikletle ülkeleri geziyorlar!

Ukraynalı baba Aleksander Kerson ve oğlu Garik Kerson, bisikletleriyle ülkeleri geziyor. Baba ve oğul Nallıhan'da bisikletlerini şarj etmek için mola verdi.

Ukraynalı baba Aleksander Kerson ve oğlu Garik Kerson, 2 yıldır elektrikli bisikletleriyle ülkeleri geziyor. Baba ve oğlu Ankara Nallıhan'da mola verdi. Ukraynalı baba oğul, bisikletle çıktıkları turda Ankara'nın Nallıhan ilçesine geldi. Baba Aleksander ile oğlu Garik Kerson, ürettikleri elektrikli bisikletleriyle geldikleri Nallıhan'da şarj molası verdi. Nallıhan Çarşısı'nda mola veren turistlerin yardımına esnaflar koştu. Turistlere yardımcı olan esnaf, tercüman Zekeriya Sağlam aracılığıyla onlarla sohbet etti.

"NALLIHAN'DA BİSİKLETLERİMİZİ ŞARJ ETMEK İÇİN MOLA VERDİK"

Baba Aleksander Kerson, oğluyla 2 yıldır elektrikli bisikletleriyle ülkeleri gezdiklerini anlattı. Baba Kerson, Moldova'dan sonra Romanya ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye geldiklerini söyledi. Türkiye'de çok mutlu olduklarını belirten Aleksander Kerson, "Nallıhan'da bisikletlerimizi şarj etmek için mola verdik. Burada insanlar bize her konuda yardımcı oldu, yemek ikram ettiler. Herkese teşekkür ederiz" dedi.

Nallıhan Çarşısı esnafının güler yüzlü ve samimi davranışıyla turist baba ve oğluna yardımcı olması sebebiyle turist baba ve oğlu büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER