Nallıhan ilçesinde Sarıyar Mahallesi'nde düzenlenen iftar programı, 800 kişinin katılımıyla büyük bir organizasyona dönüştü.
SARDER'DEN İFTAR ORGANİZASYONU
Sarıyar ve Çevresi Yardımlaşma Kültür Derneği (SARDER) tarafından organize edilen iftar, ilçedeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi. Dernek, özel etkinlik sayesinde mahalle sakinleri ve çevredeki halkı bir araya getirdi.
ÖNEMLİ İSİMLER KATILIM SAĞLADI
İftara, Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdülfettah Güngör, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal, SARDER Başkanı Feridun Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, Nallıhan'da büyük ilgi gördü.
Vatandaşlar ve protokol üyeleri iftarlarını açtıktan sonra sohbet ettiler. Sohbetin ardından katılımcılar, etkinliğin düzenlendiği alandan tek tek ayrıldı.