Nallıhan Belediyesi KPSS’siz 5 sözleşmeli personel alacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kurum Dışı İş İlanları üzerinden yeni bir personel alımı yayımlandı. Nallıhan Belediyesi bünyesine sözleşmeli 5 personel alımı yapacağını duyurdu.

Nallıhan Belediyesi KPSS’siz 5 sözleşmeli personel alacak

İŞKUR Kurum Dışı İş İlanları üzerinden yayımlanan son ilana göre Nallıhan Belediyesi sözleşmeli personel alımına çıktı. Kasiyer ve cankurtaran meslekleri için yapılacak olan alımların geçici olacağı belirtildi.

NALLIHAN BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Nallıhan Belediyesi KPSS’siz personel alımı yapacak. Yapılacak olan personel alımının 5 aylık olacağı belirtildi. Başvurmak isteyenlerin ilan içerisindeki şartları taşıması gerekiyor. Nallıhan Belediyesi’ne yapılacak alımlar için gerekli şartlar şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Sağlık ve bedenen çalışmasına engel bir durumda bulunmamak
  • Nallıhan sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak

İSTENİLEN EVRAKLAR

Belirtilen şartları taşıyan adaylar başvurularını yaparken nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, diploma veya mezuniyet belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, yerleşim yeri belgesi, 2 adet fotoğraf, SGK hizmet döküm belgesi, cankurtaranlık ile ilgili belgeyi hazırlayarak teslim etmesi gerekiyor. Kasiyerlik alımı için son belgeye gerek bulunmuyor. Alımların geçici olması sebebi ile KPSS puan şartı da aranmayacak.

Nallıhan Belediyesi KPSS’siz 5 sözleşmeli personel alacak

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Yapılacak alımlarda başvuruların bugün başladığı ve 21 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Adaylar başvurularını Aliağa Mah. Bursa Cad. No:34 Nallıhan / Ankara adresine şahsen yapabilecek. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar 22 Ağustos saat 10.00’da “Nallıhan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü”nde görüşmeye çağırılacak.

Yayımlanan ilanda kasiyer için 2, cankurtaran için 3 kişinin işe alınacağı belirtildi. İşe alınan adayların çalışma adresinin Nallıhan Belediyesi Personel LTD ŞTİ. Olacağı açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER