Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 15. yıl dönümünde Ankara'daki kabri başında anıldı

Türk siyasetinin önemli isimlerinden Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat yıl dönümünde sevenleri ve ailesi Yazıcıoğlu'nun kabrinde toplandı. Bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için mezarı başında dualar edildi.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 15. yıl dönümünde Ankara'daki kabri başında anıldı

2009 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Genel Başkanı olduğu Büyük Birlik Partisi'nin Yozgat Yerköy mitingine gitmek için bindiği helikopterin düşmesi sonucu vefat etmişti. 54 yaşında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı bir şok etkisi oluşturmuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 15. yıl dönümünde Ankara'daki kabri başında anıldı

Vefatının ardından vasiyeti üzerinde Tacettin Dergahı avlusuna defnedilen Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 15. yılında kabrinde dualar ile anıldı. Anma törenine Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi ve oğlu başta olmak üzere çok sayıda isim yer aldı. Anma töreninde Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu.

YURT GENELİNDE ANMA TÖRENLERİ DÜZENLENDİ

Vefatından 15 yıl geçmesine rağmen sevenlerinin halen kendisinin çizdiği siyasi yolda ilerlediği Muhsin Yazıcıoğlu için anma törenleri düzenliyor. Bu kapsamda bir grup vatandaş Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında bulunan 5 kişinin vefat ettiği Muhsin Dağı'nda anma töreni gerçekleştirdi. Tören'de Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasetteki yeri ve sahip olduğu duruşa işaret edildi.

SİYASİLERDEN ANMA MESAJLARI PAYLAŞILDI

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabri ve vefat ettiği yerdeki anma etkinliklerine ek olarak kendisi ile ilgili gün boyu binlerce anma mesajı paylaşıldı. Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ve halen kaza hakkında çeşitli iddialar ortaya atılırken, vatandaşlar suçluların en ağır şekilde cezalandırılma talebini yineledi. Muhsin Yazıcıoğlu için gün boyu anma etkinliklerinin devam etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER