MSB son dakika açıkladı! 19 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı resmi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında 6, 7, 8 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava operasyonlarında 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık operasyonlara ilişkin görüntüleri de yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı açıklamasında Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlar kapsamında toplam 19 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı sınırlarımızdaki terör örgütü üyelerini temizlemeye devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava operasyonlarında 19 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlık, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Operasyonların 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde düzenlendiği belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava operasyonlarında 19 teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyine 7, 8, 9 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları sonucunda Gara’da 10, Hakurk’ta 6 ve Kandil’de 3 terörist olmak üzere toplam 19 terörist etkisiz hâle getirildi" denildi.

SÜRATLİ BİR ŞEKİDLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Bakanlık, yaptığı açıklamasının devamında terörün kaynağını yok etmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Kaynağı yok etmek için alışılmadık, sürekli ve süratli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden MSB, geçtiğimiz günlerde 6 teröristi daha etkisiz hale getirdiklerini açıklamıştı.

Kaynak: İHA