MSB açıkladı: 8 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı son açıklamasında Fırat Kalkanı bölgesinde 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı operasyonlarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre Suriye’nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde 8 teröristin tespit edildiği ve etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

8 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Konuya ilişkin bakanlık, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak bölgedeki son teröristin de etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlara devam edileceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 8 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 8 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Güneyimizde oluşturulmak istenen terör koridoruna izin vermedik, vermeyeceğiz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek”

Milli Savunma Bakanlığı, çok yakın zamanda 6 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu. Mehmetçik bölgede teröristleri tamamen etkisiz hale getirmek için operasyonlarına devam edecek.

Kaynak: İHA