MSB açıkladı! 6 terörist daha etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyinde 4, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 terör örgütü üyesinin düzenlenen operasyon sonucunda etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabı üzerinden Irak’ın kuzeyinde 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

OPERASYONLARA SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİLECEK

Bakanlık, sosyal medya üzerinden Irak’ın kuzeyinde bulunan Asos bölgesinde 4, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık, terörün kaynağını yok etmek için süratli bir şekilde operasyonlara devam edeceklerinin mesajını net bir şekilde verdi. MSB, X sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam ediyoruz! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Asos bölgesinde belirlediği 4 PKK’lı terörist ile Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi”

GÖRÜNTÜLER DE PAYLAŞILDI

Milli Savunma Bakanlığı bölücü terör örgütü üyelerinin tamamı sona erene kadar operasyonlarına süratli bir şekilde devam edeceklerini söyledi. Son olarak Irak’ın kuzeyinde 4, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini belirtildi.

Öte yandan bakanlık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında operasyonlara ilişkin kısa görüntüleri de paylaştı.

Kaynak: İHA