MSB 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı terörün kökünü kurutmak için operasyonlarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

MSB 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamasında Irak’ın kuzeyindeki Harkurk ve Pençe Kilit Operasyon bölgelerinde 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık yaptığı açıklamasında 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayarak operasyonlara devam edileceğini söyledi.

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kahraman askerimiz Irak’ın kuzeyinde operasyon düzenlemeye devam ediyor. Son olarak düzenlenen operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLADI

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Terörist neredeyse hedefimiz orası. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz."

OPERASYONLARA ARALIKSIZ DEVAM EDİLECEK

Bakanlık, yaptığı açıklamasında terörün kaynağını yok etmek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam edeceklerinin altını çizdi. Son olarak Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kilit Operasyonunda 6 terörist yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER