Milli Emlak Beypazarı'nda 151 bin TL'ye hazine arazisi, arsa satışı yapıyor

Milli Emlak'tan satılık hazine arazisi, arsa almak isteyen Ankaralılara bekledikleri duyuru geldi. Beypazarı'nda yer alan 29 arsa satışa çıktı.

Milli Emlak Beypazarı'nda 151 bin TL'ye hazine arazisi, arsa satışı yapıyor

Ankara'da arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere bekledikleri duyuru geldi. Milli Emlak Beypazarı'nda yer alan 29 arsayı ihale yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu. Arsalar için belirlenen en düşük satış fiyatı 151 bin TL olarak belirlerken satış ihalesinin ise 8 Ekim tarihinde gerçekleşeceği ifade edildi. Satışa sunulan arsalar için isteyen kişiler peşin ödeme yapabileceği gibi isteyen kişiler ise yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı 24 ay taksitle ödeyebilecekleri.

MİLLİ EMLAK'TAN ANKARA'DA SATILIK ARSALAR HAZİNE ARAZİSİ İLANLARI!

Ankara Beypazarı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanında 29 adet arsanın 8 Ekim tarihinde yapılacak olan ihalede 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü yöntemiyle satışa sunulacağı duyuruldu.

İhaleye katılım için ise "Gerçek kişilerde; yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi, Tüzel kişilerde ise; İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirkülerini veya vekaletname aslını vermeleri, satın almak istedikleri taşınmazlara ait yatıracakları teminat makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını (Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir) ihale başlama saatine kadar komisyon başkanlığına teslim edilmesi zorunludur." denilerek yapılması gerekenler sıralandı.

Milli Emlak Beypazarı'nda 151 bin TL'ye hazine arazisi, arsa satışı yapıyor

İhale hakkındaki detaylar için Ankara Beypazarı Milli Emlak Müdürlüğü üzerinden bilgi alınabilecek. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların şartnameye uygun olarak başvuru yapmaları gerekecek. Başvuru sahipleri arasında düzenlenen ihalede en yüksek teklif sahibi hazine arazisi ve arsaları almaya hak kazanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER