MHP Ankara'da Olağan Kurultay düzenliyor! Devlet Bahçeli'nin omzu burkuldu

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partinin Olağan Büyük Kurultayı'nı düzenliyor. Devlet Bahçeli'nin bir kez daha partinin genel başkanlığına seçilmesi bekleniyor.

MHP Ankara'da Olağan Kurultay düzenliyor! Devlet Bahçeli'nin omzu burkuldu

Ankara bugün önemli bir siyasi etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Türk siyasetinde uzun yıllardır varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı'nı Ankara'da gerçekleştiriyor.

MHP Ankara'da Olağan Kurultay düzenliyor! Devlet Bahçeli'nin omzu burkuldu

Ak Parti ile beraber Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurultayı sabah saatlerinde başladı. Etkinlik başlamasından öncesinde ise Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bazı yollar trafiğe kapatıldı.

BAHÇELİ OMUZLUK İLE SAHNEYE ÇIKTI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığını 1997 yılından beri sürdüren 76 yaşındaki Devlet Bahçeli seçime tek aday olarak girdi. 11.defa partisinin Genel Başkanlık görevine seçilmesi beklenen Bahçeli'den omuz sakatlığı haberi geldi.

MHP Ankara'da Olağan Kurultay düzenliyor! Devlet Bahçeli'nin omzu burkuldu - Resim : 2

Partinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Devlet Bahçeli'nin ani bir hareket sonucu omzunda burkulma meydana geldiği ifade edildi.

“GÖK GİRSİN, KIZIL ÇIKSIN”

Omuzluk ile partisinin olağan kurultayında söz alan Bahçeli parti mensuplarına seslendi. Bahçeli “Kurucu Genel Başkanımız ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in kutlu emanetleri başımızın üzerinde, kalbimizin tahtındadır” şeklinde konuştu. Parti ilkelerine bağlı kalacaklarını yineleyen MHP Lideri “Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak gök girsin kızıl çıksın. Bu cennet ülkenin zilletin mezesi, zalimlerin menüsü yapılmasına göz yumarsak gök girsin, kızıl çıksın” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen Kurultaya partinin Cumhur İttifakı'ndan ortağı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bir mesaj gönderdi ve kurultayın hayırlara vesile olmasını diledi. MHP yeni yönetiminin belirleneceği kurultay günün ilerleyen saatlerinde son bulacak.

SONRAKİ HABER