MGM açıkladı! Ankara'da hafta sonu dışarı çıkarken şemsiyenizi almayı unutmayın!

Ankara'da hafta sonu hava durumu yakından takip dilmeye devam ediyor. Başkentliler güncel hava durumunu öğrenmek için araştırmalarına devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da hafta sonu hava durumunu açıkladı.

MGM açıkladı! Ankara'da hafta sonu dışarı çıkarken şemsiyenizi almayı unutmayın!

Türkiye sonbahar aylarının son zamanlarını yaşamasına rağmen henüz soğuk ve serin havaları hissetmedi. Kış aylarına az bir zaman kala vatandaşlarda hava durumlarını yakından takip ediyor. Özellikle Ankara'da 11-12 Kasım hava durumu tahminleri merak konusu oldu.

MGM 11-12 Kasım tarihli hava durumu raporunu paylaştı. Hafta sonu Ankara'da son güzel günlerin tadını çıkarmak isteyenler için hava durumu raporunu haberankara.com okuyucuları için derledik.

screenshot-4.jpg

HAFTASONU ANKARA'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ankara hava durumu raporu gündeme geldi. Yurt genelinde etkili olması beklenen yağış Ankara'da etkili olacak mı? Yağışlar kaç gün sürecek?

MGM yayınladığı Ankara hava durumu raporuna göre, 11 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde hava sıcaklığı 10-15 arasında seyrederken, öğlen saatlerinde 20-22 derecelere kadar yükselecek. Cumartesi akşamı ise hava sıcaklıkları 17 derecelere kadar inecek.

cumartesi.jpg

Ankara'da 12 Kasım Pazar günü, gün içindeki hava sıcaklıkları en fazla 18 dereceyi görürken sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış 14 Kasım Salı gününe kadar devam edecek.

pazar.jpg

MGM yayınladığı rapora göre Ankara'da hafta sonu sıcaklıkları şu şekilde,

Cumartesi Parçalı Bulutlu 7°C 23°C
Pazar Sağanak Yağışlı 15°C 21°C

MGM Ankara'da 12 Kasım Pazar gününden sonra hava sıcaklıklarının düşeceğini duyururken vatandaşları da sağanak yağış için uyardı

SONRAKİ HABER