Meteoroloji duyurdu! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışın yarın saat 20.35'te başlaması öngörülüyor.

Meteoroloji duyurdu! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, X hesabından konu ile ilgili ayrıntılı paylaşım yaptı.

Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da yağış beklendiğini belirterek vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2 saatlik periyotta Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların su baskını, sel, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerekiyor.

METEOROLOJI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PAYLAŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, X hesabı üzerinden "Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!" başlıklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Meteoroloji duyurdu! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor!

Yapılan paylaşımda yağışın başlama zamanı saat 20.35, bitiş zamanı ise 22.35 olarak belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER