Mesut Özarslan'dan açılışı yapılan Cumhuriyet Kulesi açıklaması! Vatandaş açken kule yapsanız ne olacak

Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan tarafından bugün yapılan açıklamalarda geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Cumhuriyet Kulesi'ne ilişkin bazı eleştiriler dile getirildi.

Mesut Özarslan'dan açılışı yapılan Cumhuriyet Kulesi açıklaması! Vatandaş açken kule yapsanız ne olacak

Geçtiğimiz günlerde AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Kulenin Ankara'nın en yüksek binası sıfatıyla 197 metre uzunluğunda olduğu ve 20 seneyi aşkın bir süredir hizmete girmesi için beklendiği ifade edilmişti.

Seneler süren yapımın ardından büyük bir açılış ile kulenin hizmete girmesinin ardından konu ile ilgili muhalefetten eleştiriler geldi. Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, bu tür yapımlardan önce bütçenin vatandaşlar için harcanması gerektiğini savundu.

“VATANDAŞ AÇKEN KULE YAPSANIZ NE OLACAK?”

Bugün iktidara ve Keçiören'de rakibine eleştirilerini dile getiren Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, insanların maddi zorluk yaşadığı, kule gibi yerlerin inşasından önce bu durumun ele alınması gerektiğinden bahsetti.

Yaptığı açıklamalarda, “Keçiören’de yoksullukla mücadele eden binlerce aile varken; sadece 2 aileye et desteği veren mevcut yönetim, vizyon diyerek milyonlarca para harcayıp beton yığını Kule yapıyor.

Vatandaş açken Kule yapsanız ne olacak!” şeklinde ifadeler ile harcanan paraların bu tür yerlerden ziyade vatandaşların ekonomileri için gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

SONRAKİ HABER