Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Sincan'da şaşırtan sonuç

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken Haber Ankara sokağın nabzını tutmaya ve seçim anketlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sincan ilçesine giden Haber Ankara ekibi, Sincanlılara ''Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?'' diye sordu. Sincanlıların cevapları izleyenleri şaşırttı.

Ankara'da 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları da belli olurken geçtiğimiz günlerde AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayını Turgut Altınok olarak duyurdu.

Altınok'un adaylığının açıklanması ardından ABB Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş'ın ilk rakibi belli oldu. Haber Ankara ekibi de sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesine giden Haber Ankara ekibi, Sincanlılarla seçim anketi yaptı.

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Sincan'da şaşırtan sonuç

SİNCAN'DA ŞAŞIRTAN SONUÇ

Sincan'da yapılan seçim anketinde vatandaşa, ‘’Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?'' diye soran Haber Ankara ekibi şaşırtıcı yanıtlar aldı. Sincanlılar açık ara Mansur Yavaş'ı tercih ederken oy farkı ise iki aday arasında epey fazla oldu.

Sincanlıların bir kısmı tercihlerini ifade etmek istemezken, 98 kişi ise belediye başkan adaylarından hangisini tercih ettiğini açıkladı.

98 kişi içerisinden büyük oy çoğunluğunu elde eden aday Mansur Yavaş oldu ve 74 oy aldı. Turgut Alltınok ise 24 oy ile rakibinin gerisinde kaldı.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)