Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Kesintisiz sokak röportajı Yenimahalle

Ankara'da yerel seçim çalışmaları devam ederken iktidar ve ana muhalefet partisinin adayları arasındaki mücadelede de sürüyor. Haber Ankara ekibi seçim anketleri serisinin 3'üncüsünü gerçekleştirerek Yenimahallelilere 'Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?' diye sordu. İlçe sakinlerinin yanıtları ardından çıkan sonuçlar şaşırttı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım devam ediyor. Partilerin seçim çalışmaları aralıksız sürerken iktidar ve ana muhalefet partisi adayları arasındaki rekabet de devam ediyor.

Başkent Ankara'da, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) için ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Mansur Yavaş ve iktidar partisi AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'un seçim çalışmaları da hummalı bir şekilde sürerken, Ankaralıların tercihinin kimden yana olacağı merak konusu oldu.

Haber Ankara, yerel seçimlere yönelik sokağın nabzını tutmaya ve Ankaralıların tercihlerini paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen seçim anketlerinin 3'üncüsü Yenimahallelilerle yapıldı.

YENİMAHALLE'DE ŞAŞIRTAN OY FARKI

Haber Ankara ekibi, seçim anketlerinin 3'üncüsünü Yenimahallede gerçekleştirdi. Yenimahallelilere ‘Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?’ diye soran ekip, şaşırtan sonuçlarla karşılaştı.

Haber Ankara mikrofonuna toplamda 130 Yenimahalleli yanıt verdi. Yanıt verenlerin tercihleri arasında büyük fark ortaya çıktı. Yenimahalleliler, 98 Mansur Yavaş, 32 Turgut Altınok yanıtı verdi.

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Kesintisiz sokak röportajı Yenimahalle

Seçim anketi röportajı ardından Yenimahalle'de en çok tercih edilen aday Mansur Yavaş oldu.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)