Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Keçiören'de başa baş mücadele

Ankara'da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ederken Haber Ankara'nın seçim anketlerinde bu seferki durağı Keçiören oldu. İlçe vatandaşlarına 'Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?' diye soran ekibin aldığı cevaplar ise başa baş mücadeleyi gözler önüne serdi.

31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kaldı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi başkent Ankara'da da adayların seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Her bir adayın çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle devam ettirdiği seçim takvimleri dolu dolu geçiyor.

Ankaralılar da seçim çalışmalarını yakından takip ediyor, adaylarını belirlemek için ince eleyip sık dokuyor. Öte yandan zaten adayı belli olan başkentliler de bulunuyor. Bu kapsamda Haber Ankara, seçim anketlerine hız kesmeden devam etti ve serinin 4'üncü durağı Keçiören oldu. Keçiörenlilere ‘Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?’ diye soran Haber Ankara ekibinin aldığı cevaplar başa baş bir mücadeleyi gözler önüne serdi.

KEÇİÖREN'DE KIRAN KIRANA YARIŞ

Haber Ankara mikrofonunun uzandığı Keçiörenliler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayları olan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Mansur Yavaş ve AK Partili Turgut Altınok arasında tercihlerini yaptılar.

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Keçiören'de başa baş mücadele

Keçiörende, toplamda 167 vatandaştan alınan yanıtlar başa baş mücadeleyi ortaya koydu. Seçim anketi sonucunda CHP'li Mansur Yavaş ile AK Parti'li Turgut Altınok başa baş bir mücadele verdi ancak Mansur Yavaş 90 oy ile 77 oy alan Turgut Altınok'un önüne geçti.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)