Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu, Cengiz Topel Yıldırım mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket

Haber Ankara, başkentin ilçelerinde sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda kesintisiz anketlerin 5'incisi Gölbaşı ilçesinde gerçekleşti. Gölbaşılı vatandaşlara Haber Ankara ekibi, 'Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu, Cengiz Topel Yıldırım mı?' diye sordu. İşte, ilçe vatandaşlarının cevapları...

Başkent Ankara'da partilerin yerel seçim çalışmaları devam ediyor. İYİ Parti'nin de Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayını Cengiz Topel Yıldırım olarak açıklamasıyla ABB Başkanlığı yarışına bir isim daha eklenmiş oldu.

3 büyük partinin Ankara için açıkladığı adaylar ardından seçim anketleri için bir isim daha eklenmiş oldu. Haber Ankara'da sokağın nabzını tutmaya devam ederek başkentlilere ABB Başkan adaylarının kim olduğunu sordu.

GÖLBAŞI'NDA DEV SEÇİM ANKETİ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Haber Ankara mikrofonuna konuşan vatandaşlar, ABB Başkan adaylarının kim olduğunu açıkladı. Haber Ankara'nın 5'inci sokak anketinde yeni bir isim olan İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım da yarıştı.

Haber Ankara ekibinin ‘Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu, Cengiz Topel Yıldırım mı?’ sorusunu yanıtlayan Gölbaşılılar, bir başa baş mücadeleyi daha gözler önüne serdi.

İlçe sakinlerinden toplamda 74'ü ABB Başkan adayını açıkladı. Vatandaşların en çok tercih ettiği aday işe Mansur Yavaş oldu. Yavaş, 45 oy aldı.

Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu, Cengiz Topel Yıldırım mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket

Adaylardan Turgut Altınok ise 29 Gölbaşı sakini tarafından tercih edilirken, Cengiz Topel Yıldırım'ın adaylığı henüz yeni açıklandığı için herhangi bir tercihte bulunulmadı.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)