Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Ankaralılara sorduk! Sıcağı sıcağına ilk anket

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, partilerin büyükşehir belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. AK Parti'nin de büyükşehir belediye başkan adayı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok oldu. CHP'nin ise geçtiğimiz aylarda büyükşehir belediye başkan adayı ABB Başkanı Mansur Yavaş olarak duyurulmuştu. Biz de Haber Ankara olarak, sokağın nabzını tuttuk ve Turgut Altınok'un adaylığının açıklanması ardından Ankara'da ilk büyükşehir belediyesi seçim anketini yaptık.

Başkent Ankara'da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin de belediye başkan adayları tek tek açıklanırken, iktidar ve ana muhalefet partisinin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı ise belli oldu.

AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, ATO Kongre Salonu'nda aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. 48 ilin belediye başkanının açıklandığı toplantıda ABB Başkan Adayı da belli oldu. AK Parti'nin ABB Başkan Adayı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok oldu. Ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) ise ABB Başkan Adayı mevcut başkan Mansur Yavaş olarak geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Başkentin dört bir yanını seçim heyecanı sararken Haber Ankara olarak sokağın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, yerel seçim anketlerimize bir yenisini daha ekleyerek 18 Ocak'ta AK Parti'nin ABB başkan adayı olarak Turgut Altınok'un açıklandığı gün, sıcağı sıcağına Ankaralılara ‘Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?’ diye sorduk.

SICAĞI SICAĞINA İLK ANKET

Ankara Ulus Hali'nde Haber Ankara mikrofonunu uzattığımız başkentlilere ‘Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?' diye sorduk ve Ankara'nın ilk seçim anketini gerçekleştirdik.

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Ankaralılara sorduk! Sıcağı sıcağına ilk anket

Başkentliler ise sorumuza 82 Mansur Yavaş, 38 Turgut Altınok ve 3 diğer cevabını verdi.

Abone Olmak içintıklayınız

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / YAREN ALOĞLU - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)