Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Altındağ'da şaşırtan sonuç

Haber Ankara, sokağın nabzını tutmaya ve yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Altındağ ilçesine giden Haber Ankara ekibi, ilçe sakinlerine ''Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?'' diye sordu. Altındağlıların yanıtları şaşırtan sonucu gözler önüne serdi.

31 Mart 2024 Pazar günü, tüm Türkiye'nin yeni belediye başkanları ve muhtarlarının seçileceği yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Yurt genelinde olduğu gibi Ankara'da da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ederken Haber Ankara'da sokağın nabzını tutmayı sürdürüyor.

Başkent Ankara'da, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayları arasındaki yarış kıran kırana geçiyor. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Turgut Altınok arasındaki mücadele öne çıkıyor.

Haber Ankara, sokağın nabzını tutarak yerel seçim çalışmalarına devam ederken, Haber Ankara ekibi de ilçe ilçe geziyor ve Ankaralıların tercihlerini ekranlara taşıyor. Bu kapsamda Haber Ankara ekibinin yeni durağı Altındağ ilçesi oldu. Altındağlı vatandaşlar, Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki tercihlerini açıkladı.

ALTINDAĞ'DAKİ SONUÇ ŞAŞIRTTI

Haber Ankara ekibi, Altındağlı vatandaşlara ‘’Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu?'' diye sordu. İlçe sakinlerinden 101'i ABB için başkan adayını açıkladı.

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Altındağ'da şaşırtan sonuç

Vatandaşlardan 81'i tercihini Mansur Yavaş'tan yana kullanırken, 20 Altındağlı ise yerel seçimlerde ABB için Turgut Altınok'u tercih ettiğini belirtti.

Abone Olmak içinTIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER / Yaren ALOĞLU - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)