Mamak’ta iki ayrı noktada vatandaşlar tekme tokat birbirine girdi!

Ankara’nın Mamak ilçesinde iki ayrı noktada vatandaşlar birbirine girdi. Mamak’ın çeşitli mahallelerinde vatandaşlar tekme tokat birbirine girdi.

Ankara’da gece saatlerinde iki ayrı mahallede kavga olayı yaşandı. Ankara’nın Mamak ilçesindeki iki ayrı noktada vatandaşlar sebebi henüz belirlenemeyen şekilde tekme tokat birbirlerine girdi.

Başkentliler güne iki ayrı mahallede gerçekleşen kavga haberiyle uyandı. Ankara’nın Mamak ilçesinde 2 ayrı mahallede, mahalle sakinleri arasında tekmeli yumruklu kavga yaşandı. Kavganın sebebi ise henüz bilinmiyor.

MAMAK’TA 2 MAHALLEDE 2 AYRI KAVGA!

Başkentte gece saatlerinde hareketli saatler yaşandı. EURO 2024’te Türkiye - Çekya maçı sırasında tüm Türkiye maça kilitlenmişken Ankara’nın bazı ilçelerinde de maç kadar hareketli saatler yaşandı. Ankara'nın Mamak ilçesinde iki ayrı noktada vatandaşlar tekme tokat, sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde birbirlerine saldırdılar.

Alınan bilgiye göre, Ankara’nın Mamak ilçesinde Cengizhan Mahallesi ile Yeşilbayır Mahallesi 1796. Cadde üzerinde mahalle sakinleri arasında tekmeli yumruklu kavga yaşandı. Mamak’taki Cengizhan Mahallesi ve Yeşilbayır Mahallesi’ndeki kavgaya karışan taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırırken, kavgaya dahil olmayan mahalle sakinlerine de korku dolu anlar yaşattılar.

Yaşanan hareketli anlar polisin devreye girmesi ile son buldu. Kavgaların neden çıktığı ise henüz açıklığa kavuşmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER