Mamak’ta bir hırsız gündüz vakti mağaza kasasından 4 bin TL çaldı

Mamak'ta bir hızsız gündüz vakti girmiş olduğu giyim mağazasının kasasından 4 bin TL çaldı. Parayı alan hırsız daha sonra olay yerinden hızla kaçtı.

Mamak’ta bir hırsız gündüz vakti mağaza kasasından 4 bin TL çaldı

Ankara’nın bir hırsız gündüz vakti gözüne kestirdiği bir giyim mağazasına girdi. İçerde kimsenin olmadığı mağazasının kasasından 4 bin TL çaldı.

Olayın adresinin Mamak olduğu öğrenildi. Dün öğle saatlerinde bir hırsız giyim mağazasından gündüz vakti 4 bin TL çalıp kaçtı. Kimliği belirsiz kişinin yaptığı hırsızlık anı mağazanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Şahsın kimsenin olmadığı bir an mağazaya girerek kasaya yöneldiği görülüyor.

KASADAN 4 BİN TL ÇALTI

Ankara’da gözüne kestirdiği giyim mağazasına giren bir hırsız, içeride kimsenin olmadığı esnada kasadan 4 bin lira çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Mamak’taki bir giyim mağazasında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, gözüne kestirdiği dükkana içeride kimse yokken girdi ve kasadan 4 bin lira para çaldı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, hırsızın parayı aldıktan sonra hızlıca dükkandan ayrıldığı görüldü.

GÜNDÜZ VAKTİ HIRSIZLIK

Olaya ilişkin görüntüler güvenlik kameralarına yansırken, hırsızın henüz bulunamadığı ifade edildi. Mağazada gündüz vakti kimsenin olmaması da dikkat çekti. Kasadan 4 bin TL’yi alan hırsız hızlıca dükkandan uzaklaştı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER