Mamak'ta bir araç sürücüsü darp edildi!

Ankara Mamak'ta bir araç sürücüsü 2 kişi tarafından ilk olarak sözlü tacize uğradı, ardından araç içerisinde darp edildi.

Mamak'ta bir araç sürücüsü darp edildi!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir araç sürücüsü darp edildi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sürücüyü darp eden kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Ankara Mamak'ta bir darp olayı gündeme geldi. Mamak'ta bulunan Hocalı Caddesi'nde bilinmeyen nedenle bir araç sürücüsü darp edildi. Çevredekilerin polis çağıracaklarını söylemesi üzerine sürücüyü darp eden kişiler gitti.

Mamak ilçesi Hocalı Caddesi'nde bilinmeyen nedenle bir araç sürücüsü trafikteyken başka bir araç önünü kesti. Önü kesilen araç sürücüsü ise neye uğradığını şaşırdı. Diğer araçtan inen 2 kişi, yolunu kestikleri sürücüye ilk olarak sözlü tacizde bulundu. Daha sonra kimliği bilinmeyen şahıslar, önünü kestikleri araç sürücüsünü aracın içerisinde darp etmeye başladı.

VATANDAŞLAR POLİS ÇAĞIRACAKLARINI SÖYLEDİKLERİNDE UZAKLAŞTILAR

Çevredeki vatandaşlar ise olay karşısında korku ve şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, yaşananları kayıt altına aldıkları sırada polis çağıracaklarını söyledi. Vatandaşların polis çağıracaklarını söylemeleri üzerine sürücüyü darp eden kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan bu tarz olaylar ise mahalledeki vatandaşları günden güne huzursuz ediyor. Mahalleli, kavga ve darp olaylarının artmasından dolayı endişe duyduklarını ifade ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER