Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı

Ankara Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı

Ankara'nın Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın Ankara'nın Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın çatı katında çıktı. Yangın 5 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Yangının neden kaynaklandığı ise merak edildi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi. Mahallede bulunan vatandaşlar ise binadan alevlerin yükseldiğini fark edince büyük panik ve korku yaşadı. Paniğe neden olan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ

Bina sakinleri, binanın çatı katında yangın çıktığını fark edince olayı yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine giderek kısa sürede söndürme çalışmalarına başladı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri çıkan yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çevredeki vatandaşlar ise yangın anlarını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER